välgörenhet hjärtebarn

Ditt bidrag betyder mycket

Sköra Hjärtan är en skattebefriad välgörenhetsorganisation.
Organisationsnummer: 802511-5869

Alla pengar vi samlar in skänker vi oavkortat till Hjärt-Lungfonden och öronmärker dem till forskning kring hjärtfel hos barn.

Swisch: 123 100 16 68
 
BG: 52 32 04 62

 

År 2019 samlade vi in 70.000 kr under februari månad, det vill vi givetvis slå i år! Bidra till en bättre framtid för hjärtsjuka barn du med!

Otis föddes med ett halvt hjärta

”År 2012 förändrades livet för mig; Camilla då jag fick reda på att jag väntade en liten pojk, men att pojken i magen tyvärr var hjärtsjuk. När han föddes med planerat snitt nere i Lund så visade det sig att hans hjärta var spegelvänt och den vänstra kammaren var underutvecklad. Han föddes så att säga med ett halvt hjärta. När han var 7 dagar gammal opererades hans då valnötsstora hjärta av teamet nere i Lund, och sedan följde ytterligare två operationer när han var 4 månader och sedan när han var nästan 3 år gammal.”
– Camilla Windhardt, Otis mamma

Läs Camillas blogginlägg – Början »

Hjälp oss att sprida insamlingen

Vill du hjälpa oss att sprida information om Sköra Hjärtans insamling? Visa att du stödjer Sköra Hjärtan genom att ladda ner och posta en bild i dina sociala kanaler. Läs mer »

Dansa för små hjärtan

I februari varje år anordar Sköra Hjärtan ett barndiscot Dansa för små hjärtan på Spira i Jönköping, med syfte att samla in pengar till Hjärt-Lungfonden. Discot har blivit en succé bland både barn och föräldrar som dansar, äter popcorn, får ansiktsmålning, köper lotter och har väldigt roligt tillsammans. Spana gärna in vårt instagramkonto, där kan du ta del av bilder från tidigare år.

Följ oss på Instagram: Sköra Hjärtan!