Som utlovat har vi nu en tävling på sköra hjärtans sida på instagram (skorahjartan). Detta för att fira att vårt swishnummer och bangirokonto är igång! Det här är något som vi är otroligt stolta över samt tacksamma för!

Sedan har vi även fått nya sponsorer och Filur Namnlappar är våran senaste sponsor som kommer sitta på vår sponsorvägg när barnen går på röda mattan! Glädjen när ett företag säger ja till att stödja oss på det här sättet är enorm, och vi kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är! Att de på Filur Namnlappar säger ja utan att ens tveka säger även mycket om företaget och hur kärleksfulla de är!

För er som inte vet vad namnlappar är så är det lappar som är perfekt att sätta i barnens kläder. Jag själv köper mina just från filur och jag har just nu namnlappar med barnens namn på motiv från Disneyfilmen Vaiana. Dessa lappar underlättar både för föräldrar samt personal på förskolan då det är lättare att hålla koll på vilka kläder som tillhör vilket barn. De är enkla att klistra på och de sitter kvar även när man tvättar dem. Eftersom de är så billiga kan man variera motiv, och man bestämmer själv vad som ska stå på lapparna. Suveränt!

Det är ännu inte försent för företag att köpa en plats på vår vägg; maila bara skorahjartan@gmail.com. Eftersom ni köper en reklamplats räknas det som marknadsföring vilket gör att ni kan göra skatteavdrag på summan.

Återigen Tusen Tack till Filur Namnlappar som ville sponsra oss samt slå ett slag för alla hjärtebarn!