Hej, och vad otroligt kul att du har hittat hit!

September 2017 bildades föreningen Sköra Hjärtan. Vi är en liten förening bestående av 5 medlemmar som tillsammans jobbar för att samla in pengar till forskning kring medfödda hjärtfel. Vi är som mest aktiva under hösten och vintern för att sedan satsa järnet under februari månad som är alla barnhjärtans månad. Då anordnar vi Dansa för små hjärtan där alla barn är välkomna att dansa och ha en rolig dag tillsammans med oss. Första året 2016 drog vi in 17 000:- som vi skänkte till forskningen. Andra året fick vi in 30 000:- att skänka vidare! Det senaste discot slog rekordet och drog in hela 50 000:-. Givetvis hoppas vi på att öka siffran år efter år.

Pengarna vi samlar in skänks oavkortat till Hjärt och Lungfonden. Hjärt och lungfonden delar ut ca 270 miljoner till hjärtlungforskning i Sverige varje år, vilket är mer än vad svenska staten gör. Flera forskare skulle inte kunna bedriva sina projekt om det inte vore för pengar ifrån hjärt och lungfonden. Givetvis vill vi på Sköra Hjärtan bidra till det.

Vi är evigt tacksamma mot de företag som vågat satsa på oss och skänkt lokal och leksaker, upplevelser och diverse andra saker att lotta ut! Vi ger även ett stort tack till alla volontärer som ställt upp på själva dagen, och givit av sin tid för att göra det till en underbar dag för alla barn som kommit! Utan er alla vore Dansa för små hjärtan inte möjligt! Ett stort stort tack, och hoppas att just du som läser vill bidra detta år! Eller att du kommer och dansar! Varmt välkommen!