Hej, och vad otroligt kul att du har hittat hit! Vi som ligger bakom Sköra Hjärtan är 4 tjejer som har känt varandra sedan vi var 16 år. År 2016 anordnades det första Dansa för små hjärtan, och efter det har tanken funnits att vi borde bilda en riktig förening så att vi utan mellanhänder direkt kan skänka våra insamlade medel till forskning på medfödda hjärtfel. Vi behåller inga pengar för oss själva.

September 2017 bildades föreningen Sköra Hjärtan, och vi är som mest aktiva under hösten och vintern för att sedan satsa järnet under februari månad som är alla barnhjärtans månad. Då anordnar vi Dansa för små hjärtan där alla barn är välkomna att dansa och ha en rolig dag tillsammans med oss. Första året drog vi in 17 000:- som vi skänkte till forskningen. Andra året fick vi in hela 30 000:- att skänka vidare!

Vi är evigt tacksamma mot de företag som vågat satsa på oss och skänkt lokal och leksaker, upplevelser och diverse andra saker att lotta ut! Vi ger även ett stort tack till alla volontärer som ställt upp på själva dagen, och givit av sin tid för att göra det till en underbar dag för alla barn som kommit! Utan er alla vore Dansa för små hjärtan inte möjligt! Ett stort stort tack, och hoppas att just du som läser vill bidra detta år! Eller att du kommer och dansar! Varmt välkommen!


Sköra Hjärtan