God fortsättning och gott nytt år! Jag hoppas alla hade en lugn och rofylld juletid. Nu är är det nytt år, och vi på Sköra Hjärtan lägger i växeln och börjar planera det allra sista inför discot. Överlag är det allra mesta klart, och nu finputsar vi lite detaljer. Vi är otroligt tacksamma för att vi fick tillgång till att vara på Spira i år igen då det länge var oklart. Vi är även superglada att Fc-Gruppen sponsrar oss och håller restaurangen öppen och bemannad för oss. Och de bjuder återigen alla barn på varsin fika! Så snällt!
Som med allt annat här i livet kostar det mesta pengar, och vi hade turen att Simonsson Foundation klev in och sa att de vill ge barnen en riktig toppendag och gav oss sponsring. Expand media kommer återigen förse oss med en röda mattanvägg som barnen kan bli fotade vid av vår fotograf. Och Jmband.se har även detta år gett oss fina festivalarmband som barnen kommer att få när de kommer.

Vi har även med oss våra underbara sponsorer från start som Hemmahallen, Stall Roempke, Visingsö Pensionat, Leklandet Visingsö och Skansen. Bamba.se och Brio leksaker var otroligt generösa och har gett oss många fina leksaker som vi kommer att lotta ut i vårt lotteri, och Rosenlunds Bowling lottar ut ett helt barnkalas till en lycklig vinnare. Även Maxi Ica och Zingland har gett oss fina vinster att lotta ut och fler vinster tillkommer. Vi ser väldigt mycket fram emot att få dela ut dem!

Vi kommer likt andra år att ha ansiktsmålning, sagofigurer, kapten snorbuse, goodiebags och nytt för i år är att Bright mind agency kommer med sin selfiemaskin, och Borgakungen kommer med en popcornmaskin. Det blir även godisregn och framför allt så blir det DISCO! Kom du med! Köp din biljett här!

Varmt Välkomna!