Godkväll där ute i stugorna. Har ni börjat känna av någon julfrid ännu? Kanske har ni redan hunnit med att äta julbord?
Vi på Sköra hjärtan håller oss också sysselsatta, och ikväll har jag Camilla och Linda haft ett möte. Det är nästan omöjligt att få till ett möte med alla fyra tjejer, så det är tur att messenger finns där vi pratar dagligen. Man kan ju lätt tro att det är enkelt att anordna ett disco för små barn; Lite musik och så är det klart. Men vi på Sköra hjärtan vill gärna bjuda på det där lilla extra och att barnen ska känna att det varit en toppendag när de går hem.

Så det är bra att ha möten lite då och då för många små punkter faller lätt bort. Vi behöver hitta ansiktsmålare som kan måla våra små gäster, och när man väl funnit det kan det vara lätt att glömma att målarna faktiskt behöver färg.

I år har vi ju lotteri även för de vuxna så vi har jagat lite vinster till det, samt så försöker vi fortfarande få ihop nån extra sak till fiskdammen. Bara en sådan sak att komma ihåg själva påsen att ha saker i! Den behöver vi också få spons på. Och om vi inte får lottoringar sponsrat så har vi inget lotteri överhuvudtaget. Så många trådar att försöka få ihop så här när det börjar närma sig. Varför Linda har partyhatt på sig kan ni se på på Instagram.