Jag Camilla var på gymmet häromdagen och fick där ett samtal från Dhl som sa att de stod utanför min dörr med en pall till mig. ”En pall” tänkte jag. Min kära mor som bor i närheten gick över för att ta emot och visst var det en hel pall med paket som vi på Sköra hjärtan fått levererat till oss från Jabadabado. Mor min förvarnade mig om att det var många paket, men jag fick ändå en chock när jag öppnade dörren hem (som ni kanske såg på instagrams instafilmer). Hela hallen var full med paket, och det fortsatte in i vardagsrummet! Så otroligt roligt och väldigt väldigt generöst! Tack så otroligt mycket Jabadabado! Det är så kul när företag som man själv köper produkter av sponsrar en. Otis fick sin allra första gunghäst från Jabadabado, och efter att lillebor haft den även han så håller den ännu.

Vi har också fått värdekuponger från Visingsö Pensionat som stöttar oss även i år! De är så fina där ute på Visingsö, och vi är så glada att de stödjer oss varje år! Roempke stall har varit med oss ända från start och vi parar ihop dem med Visingsö Pensionat i år, så efter man avnjutit en god brunch på pensionatet kan man få åka remmalag på Visingsö! Hur kul låter inte det!

många paket var´e

en gammal grynig bild, men där står den. pojkarnas allra första gunghäst.