Plats: Kulturhuset Spira
Datum: 15 februari 2020
Tid: 11:30 – 14:00 (insläpp från kl. 11:30)

 

Innan, under och efter discot går det bra att swischa valfri summa till nr: 123 100 16 68
Hjärtligt tack för ditt bidrag!

Dansa för små hjärtan

Nu är det dags att dansa för välgörenhet igen! Den 15:e februari 2020 anordnas Dansa för små hjärtan för femte året i rad; återigen på Kulturhuset Spira.

Vi kommer som vanligt att ha disco för barnen tillsammans med ansiktsmålning, ett fantastiskt lotteriet, sagofigurer som minglar bland barnen, godis, popcorn etc. Passa även på att ta ett foto på vår röda matta! Ryktet säger att Kapten Snorbuse kommer att vara på plats med sin skattkista även i år!

Restaurang Spira bjuder barnen på fika, och det finns också möjlighet för vuxna att köpa kaffe och annat gott.

Insläppet är 11:30, och vid biljettkontrollen kommer ni att få två kuponger till barnbiljetten. En till Skattkistan och en fikakupong! Håll hårt i dem!

Undvik att ta med barnvagn och lämna inte värdesaker i garderoben då den är obevakad. Sköra Hjärtan ansvarar ej för bortkomna saker.

Vi kommer att ha mingelfotograf på plats, och bilderna kommer att publiceras på vår instagram och hemsida skorahjartan.se.

Följ oss gärna på Instagram: Sköra Hjärtan!

Ditt bidrag betyder mycket

Alla pengar vi samlar in skänker vi oavkortat till hjärt och lungfonden och öronmärker dem till forskning kring hjärtfel hos barn. Förra året samlade vi in 70 000:- och det vill vi givetvis slå i år! Bidra till en bättre framtid för hjärtsjuka barn du med!

Swisha valfri summa till 123 100 16 68

BG: 52 32 04 62

Varmt välkomna önskar vi på Sköra Hjärtan
Camilla, Lina, Daniel och Jouline

Hjälp oss att sprida insamlingen

Vill du hjälpa oss att sprida information om Sköra Hjärtans insamling? Visa att du stödjer Sköra Hjärtan genom att ladda ner och posta en bild i dina sociala kanaler. Läs mer »