Nu börjar det verkligen närma sig, och vi har bland annat skickat efter sponsorväggen från Expand media som ska stå vid den röda mattan. Vi är superglada över att Tilda Håkansson ställer upp som fotograf i år.

Vår annons har börjat gå i digitala tidningar och på bussarna här i staden, och vi säljer våra biljetter och gissar att de kommer bli slutsålda som tidigare år. Har du inte köpt biljett; passa på BILLETTO. Vi har även synts lite i media, vilket vi gör både för att göra reklam för själva discot, men även för att hjärtebarn ska uppmärksammas. Vi vill ju ha in så mycket pengar som möjligt till forskningen. Jag, Hanna och Lina var nyligen med i Jnytt och jag Camilla var med med min son Otis i Jp.

Vi har fått nya sponsorer sedan sist, och jag som är en fotbollstjej är väldigt stolt över att jönköping Södra IF ger oss en supervinst att lotta ut. Några lyckliga vinnare kommer att få träffa spelarna och sedan även gå på en fotbollsmatch! En vinst jag vet att de vuxna i min familj är avundsjuka på :-). Vi har även lyckats få in lite nya maskeraddräkter från Temashop och Partykungen, något vi är tacksamma för!. Vi hämtade ut ett toppenbidrag från Hemmahallen som gav oss en massa leksaker att lotta ut, och Krakel bidrog med två hemliga paket. Inte ens jag vet vad som är i dem! Från Kandy´z fick vi lite godis som vi ska lägga i barnens goodiebag. Vi fick även lite mer reflexer från vår bank som fortfarande vill vara anonyma. Men tusen tack till er för allt ni gör för oss!

Sist men inte minst vill jag ge ett stort tack till Region JKPG. Utan er hade det inte blivit något disco alls. Vi är en liten ideell förening utan några pengar alls. Vi skulle aldrig haft råd att fortsätta att vara på Spira om det inte var för er! Vi är innerligt tacksamma!