Dansa för små hjärtan 2018

Här kommer ett väldigt väldigt sent inlägg. När man arrangerar ett sådant här stort event; samtidigt som man är småbarnsförälder så går musten lite ur en när allt har rotts i hamn. Man behöver lite distans till det hela och bara andas ut. Så hur var discot då? Discot var alldeles alldeles perfekt. I år slog vi både publikrekord samt rekord i insamlade pengar. Vi sålde slut på alla 330 biljetter och samlade in hela 50 000:- Helt fantastiskt om man jämför med första året då vi fick in 17 000:-.

Detta år var så fantastiskt kul för alla volontärer var helt otroliga. Pippi minglade tillsammans med Pettson och Findus. Kapten Snorbuse fanns på plats och Elsa och Anna likaså. Vi hade så bra ansiktsmålare i år, och jag hoppas de vill ställa upp även nästa år. Restaurangen bjöd på fika och serverade korv. Och våra lotter sålde fantastiskt bra!

Vår fina fotograf Sanna Brage fångade fina ögonblick med sin kamera, och jag blev alldeles rörd när jag såg alla fina barn som gick på vår röda matta. Tack för att ni kom och dansade med oss! Hoppas vi ses igen nästa år!

Tack för att ni stödjer Hjärtebarnen. Mycket kärlek från oss på Sköra Hjärtan

2 kommentarer

 1. Elisabet Persson

  augusti 27, 2018 kl 3:40 e m

  Läste nyss i allers om er. Jag förlorade min lillebror 1985. Han blev bara 2 dagar gammal. Han föddes och med ett halvt hjärta. Stöttar om jag kan

  • Sköra Hjärtan

   september 5, 2018 kl 5:39 e m

   Jag beklagar sorgen. Målet med vårt jobb är att driva forskningen framot så inga fler hjärtebarn behöver somna in alldeles för tidigt. Våra pengar skänks oavkortat till hjärt och lungfonden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Sköra Hjärtan