Hej Hopp. Gott nytt år och god fortsättning! Nu är vi på banan igen efter julledigheten. Eller ledigt och ledigt, de flesta av oss har jobbat, men ni förstår vad jag menar. Så vad händer i vår värld då? Jo den där lilla stressknuten i magen har börjat att formas för nu är det mindre än en månad kvar, och jag själv stressar upp mig enormt när jag behöver vissa svar – igår. Men men, det gäller att andas. Jag tänker på hon den där anger managementläraren i Angry Birds ”andas andas andas”.

Sedan har jag haft lite att göra på personliga plan. Jag är ju trots allt mamma till en hjärtsjuk pojk, och när han inte är som vanligt blir jag livrädd. Så det har varit lite turer kring honom, och så är jag själv förkyld. Men i morgon tänkte jag vara frisk. Så är det med det.

Vi har fått lite saker från nya härliga sponsorer på good for kids, Rc bowl och Restaurangchansen. Om jag inte minns fel finns det även erbjudan i restaurangchansen TILL Rc Bowl. Jag var där och bowlade med mina två små grabbar på 4 och 5 år nu i höstas och de älskade det! Så enkelt att fälla upp de där staketen på sidan av banorna. Vilket gjorde att ungarna fick ner mer pin än sin mor och vann! Jag kanske också ska ha hjälpstaket uppe?

Sedan fick jag en idé om att det vore kul om barnen på discot fick entréband. Ni vet sådana som man får på Liseberg. Så jag slängde ut frågan, och JMband var väldigt snabba med att svara ja. Sagt och gjort och nu ligger det fina entréband här hemma i väntan på att placeras runt ett barns handled. Vad otroligt roligt det är när företag vill hjälpa en, och det går så fort! Heja er!

Ni glömmer väl inte bort att spana in oss på instagram under skorahjartan.