Vi måste även ta oss lite tid till att tacka ytterligare sponsorer som hjälper oss med att göra detta disco möjligt.
Några kommer att ge oss gåvor när februari närmar sig, och några har vi redan fått saker skickade till oss ifrån.

Expand media är det företag som kommer att skänka oss en sponsorvägg. När jag mailade expand media så berättade jag lite försiktigt om discot och min vision om att barnen skulle få gå på röda mattan i år. Deras svar var något i stil med ”Klart de ska!”. Så himla skön inställning! Så när januari nalkas kommer vi skicka över företagen vars loggor vill synas på väggen till dem, och sedan hjälper de oss med att trycka en sponsorvägg som barnen kommer att fotograferas vid på discot. Det kommer bli så coolt med en röd matta! Vi letar fortfarande efter en fotograf så maila skorahjartan@gmail.com om du är intresserad av att skänka av din tid.

Vi fick en röd matta donerad av Zingland, men sedan när vi planerade på Spira insåg vi att vi behöver ytterligare en röd matta till själva fotoväggen. Denna gav Kilands mattor oss generöst. Förra året gav Zingland oss maskeradkläder till barn att lotta ut, vilket vi uppskattade. Skansen är även de med oss för andra året i rad, och vi fick både biljetter till 2017 och 2018 att lotta ut. De till 2017 gjorde vi en tävling av på Facebook. Leklandet på Visingsö har varit med oss från början; vilket är otroligt kul när sponsorer liksom ”följer oss på resan”. Även i år lottar vi ut entrébiljetter till leklandet. En tjej som heter Lina hittade vi förra året då vi i panik behövde ballonger vilket hon gärna ställde upp med. Linas Glädjeyra är med oss i år igen.

Förra veckan trillade det in biljetter till Borås Djurpark, och eftersom de generöst gav oss så många har vi valt att lotta ut 3 stycken entrébiljetter redan nu på vår instagramsida, så in och tävla med er!

Vi har även några anonyma som hjälpt oss varje år, och till er säger vi också tack! Ni vet vilka ni är.

TUSEN TUSEN tack till alla ni som hittills varit så otroligt generösa och tyckt att det är en självklarhet att hjälpa alla små barn som föds hjärtsjuka. Vi får ju som sagt precis allting donerat, och utan era gåvor skulle vi inte ens ha något disco över huvud taget! Sist, men absolut inte minst ett stort tack till Spira och FC Catering som ens låter oss ha en lokal att dansa i! Ni är bäst! 🙂

Nu hoppas vi på mångla fler sponsorer innan den 3e Februari 2018 när nästa omgång Dansa för små hjärtan smäller av! Vi börjar bli taggade! Är ni?